понеделник, април 22, 2024

таг: банка за храна

(видео) Гир и Трајковски им ја збогатија трпезата на 30 делчевски...

Во пресрет на Божиќ, евроамбасадорот Гир и градоначалникот Трајковски поделија 30 хуманитарни пакети на социјално ранливи семејства во Делчево. Акцијата за донирање пакети со...

Банката за храна во Штип денеска ја организираше својата прва акција...

Банката за храна во рамки на проектот „Нула глад во Општина Штип“ денеска ја организира првата акција за донирање на осумдесет пакети храна и...