четврток, февруари 29, 2024

таг: базен

Награден конкурс за најдоброто идејно решение за затворен базен во Свети...

Општина Свети Николе , согласно програмата на ЛЕР за 2020 година , распишува награден Конкурс за избор на идејно решение за затворен градски базен...