вторник, мај 21, 2024

таг: амфенол

Отворени врати на „Амфенол“ во Македонска Каменица

Можноста за проширување на компанијата „Амфенол“ на територијата на Општина Македонска Каменица беше тема на разговорите што градоначалникот Димчо Атанасовски ги имаше изминатата недела...