вторник, април 20, 2021

таг: амбасадорка

Амбасадорката на Велика Британија го посети Штип

Рејчел Галовеј, амбасадорката на Велика Британија во земјава, престојуваше во работна посета на Штип, при што имаше разговори со градоначалникот Сашко Николов и со...