Free Porn
xbporn

таг: Аеродром

Изградбата на новиот мост на булеварот АСНОМ во Аеродром е во...

Изградбата на новиот мост на реката Вардар во Аеродром, на булеварот АСНОМ, е во полн ек. Општините Аеродром, Гази Баба и Центар наскоро ќе...

Новиот зелен сквер „Острово“ во Аеродром денеска официјално отворен

Скопје од денеска е побогат за уште еден зелен сквер, на крстосницата меѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров во Аеродром, кај „Палма“....

(ВИДЕО) Зелено Скопје е убаво Скопје: Вчера светна новиот зелен сквер...

Зелено Скопје е убаво Скопје - вчеравечер светна зелениот сквер „Острово“ во Аеродром. И покрај тоа што просторот сè уште се уредува, граѓаните веќе почнаа...

(ВИДЕО) Новиот популарен сквер во Скопје, урбан и модерен

Неодамна жителите на општина Аеродром добија нов зелен сквер на напуштена зелена површина од 2000 метри квадратни кој се наоѓа помеѓу булеварот Јане Сандански...

(ВИДЕО) Град Скопје уреди нов зелен сквер во Аеродром

Зелената запуштена површина од 2000 метри квадратни на крстосницата помеѓу булеварот Јане Сандански и улицата Владимир Комаров, во Општина Аеродром, Град Скопје целосно ја...