четврток, април 25, 2024

таг: агро – метеролошка станица

Поставена агро – метеролошка станица за биометерееолошките услови во Македонска Каменица

За земјоделците да имаат навремени информации за актуелната временска состојба и климатските промени, а граѓаните да добијат прогнози за појава и интензитет на полен,...