вторник, мај 21, 2024

таг: авионско прскање

Авионска дезинсекција против возрасни комарци, најави за утре Општина Штип

Утре ( 27.06.2023 ), во периодот од 05.00 до 7.30 часот наутро, Општина Штип на територија на општината ќе врши авионска дезинсекција, со цел...

Во Штип утре второ авионско прскање против комарци

Во Штип утре во периодот, од пет часот наутро до 07:30, ќе се изврши второ авионско  прскање против комарци преку овластена фирма, информираат во...

Се спроведе авионско прскање против комарци во Делчево

Денеска во раните утрински часови се спроведе авионското третирање против возрасни комарци на територијата на Општина Делчево. Прскањето се вршеше со еколошкиот препарат CICERON 2.ULV кој е...

Општина Штип ќе врши прскање против комарци во среда и петок

Општина Штип информира дека во среда наутро ќе спроведе тереистичка дезинсекција против комарци, а во петок, пак, ќе врши авионска дезинсекција со цел уништување...