Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

–  ЈП Исар повторно апелира: Водата да не се користи за наводнување бидејќи ќе       останеме без вода
–    МОН ќе финансира два проекти на светиниколските образовни институции
–    Доделен договорот на Општина Гевгелија за реконструкција на Домот на културата       во Прдејци
–    Крушево ќе стане европска Ковид-19 безбедна дестинација
–    Започна првата фаза од реконструкцијата на Културниот дом во Дојран