Добредојдовте во последниот неделен бриф посветен на Град Скопје за месец јули. Во него ви ги носиме активностите кои се случваа во рамките на градот:
*Скопје годинава одбележа 58 години од катастрофалниот земјотрес
*Кејот 13 Ноември повторно назад кај граѓаните на Скопје, реконструиран, поубав и поширок
*Пробивање на булеварот АСНОМ низ Керамидница кон Аеродром
*Васко Карангелески новото сообраќано решение во општина Аеродорм
*Улицата Инидра Ганди во Шуто Оризари во завршна фаза
*Нова втора тартан патека за скопјани во Градски парк
*ФК Вардар со ново раководство во новата фудбалска сезона
*Со 300.000 денари Град Скопје  ќе биде награди олимпиецот Дејан Георгиевски