Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

–    Општина Гевгелија бележи успешна буџетска година и покрај пандемијата
–    Јапонската амбасада донира комунално возило на Пробиштип
–    Обновено СОУ „Ѓорче Петров“ во Крива Паланка
–    Општина Дојран доби комунална опрема
–    Се враќа автентичниот изглед на поранешниот хотел Солун во Куманово
–    Почнува изградбата на нов противпожарен дом во Свети Николе