Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Родово буџетирање: Коридорот 8 основа на развојната стратегија на
Општина Крива Паланка
– Крива Паланка добива возило за чистење на снег
– Општина Карбинци обезбеди 49 нови контејнери за отпад
– Ќе се реконструира канализациската мрежа во село Долни Липковиќ во
Конче
– Промоција на проектот „Опремување на мултифункционална сала“ во Крушево