Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Зелената агенда на Македонска Каменица претставена пред амбасадорката Галовеј.
Со детски игралишта Дојран ќе го привлекува интересот на туристите.
Делчевското основно училиште „Ванчо Прке” ќе добие енергетско ефикасна фасада.
-Обезбедени средства за подобро водоснабдување за село Ракитец во општина Конче а во општина Лозово ќе се рехабилитира главната улица во село Дорфулија.
-Нов асфалт за неколку улици во Крушево, а се работи и на гасификација на Спортската сала.