Една поинаква приказна за Скопје раскажува скопската Зоолошка градина, во која се очекува наскоро да биде отворен новиот Дино Парк.

Како што информираат од Зоолошката градина, паркот ќе биде посебно доживување за најмалите, но и за возрасните посетители.

Додека се очекува oофицијална дата за Дино Паркот да биде отворен за посетители, убавото и топло време оозвозможува семејсна прошетка во Зоолошката градина каде жителите ве очекуваат со нетрпение.

Погкледнете го видеото како најава за отворањето на Дино паркот во скопската Зоолошка градина.