Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

– Сто години од постоењето на Противпожарниот дом во Штип
– Одбележан денот на пожарникарите и во Делчево
– Нова опрема и теренско возило за ТППЕ Крушево
– Македонска Kаменица е зелена општина
– На денот на пожарникарите во Свети Николе започнаа градежните работи за изградба на нов Противпожарен дом
– Се реконструира старата плажа „Калдрма“ во Дојран