Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Потпишан договорот за изградба на новата прочистителна станица во Тработивиште, делчевско
  • Општина Свети Николе патично ќе ги помага жртвите на семејно насилство како и еднородителските семејства
  • Дојранскиот колекторски систем е во завршна фаза на реконструкција
  • Се асвалтираат улици во две населени места во Општина Карбинци
  • По нов асвалт ќе се вози од влезот на Крушево до куќата на Тоше