Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Еколошка акција во Крушево – „За чистo како дома исто“
-Започна реконструкцијата на трибините од Градскиот стадион во Македонска Каменица
-Енергетско ефикасна фасада и санација на кровот доби ООУ „Гоце Делчев“ во Штип
-Започна санацијата на локалниот пат во село Долни Балван