Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
–    Општина Штип започна со бесплатно делење заштитни маски
–    Ќе се реконструира локалниот пат меѓу селата Габревци и Конче
–    Неделава започна воведување во градежните активности на „Саат Кулата“ во    Дојран
–    Во Делчево почнуваат активности за отворање на „Клуб за социјална инклузија“
–    Свети Николе поради ковид пандемијата со скромна содржина го одбележува празникот Тодорова сабота