Уште една сабота од месец март ја посветуваме на активностите во општина Град Скопје. Актуелностите во градот ќе имате можност да ги слушнете во следните десет минути на Радио Канал 77.

*Во Град Скопје се одржа работен состанок за планот за борба против корупцијата
*Донација за прокетот за реконструкција на Универзалната сала и продолжување на изградба на забавниот парк во Скопје
*Голем интерес на „Отворениот ден за волонетри“ во Лајка
*Мечките во Зоо Скопје ќе добијат ново живеалиште после 60 години