Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Свети Николе набави нова механизација и оптема за потребите на ЈКП Комуналец
-Со 70 милиони државни пари ќе се подобрува квалитетот на Дојранското езеро
-Одбележана 149-годишнината од раѓањето на Гоце Делчев во Штип