Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • Штипските пожарникари ќе добијат поголеми плати
  • Во Свети Николе инсталирани пет мерни станици за мерење на квалитетот на воздухот
  • Општина Дојран продолжува со градежните активности за обнова на старата саат кула и турската бања