Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
-Буџетот на општина Штип ќе тежи 6,3 милиони евра.
-Првото бебе во општина Дојран е Роза Стамова.Од Градоначалникот доби 10.000 денари и други пригодни подароци.
-Почна постапката за избор на спортист на годината на Штип.
-Буџетот на општиниа Конче за 2021 дуплиран во однос на претходната година.