Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Дојран поинаков за време за новогодишните празници
– Штипските пожарнираки добија нова опрема
– Општина Карбинци го усвои буџетот за 2021 година
– ЈП Комуналец од Свети Николе спроведе акција за чистење на комуналниот отпад кај излетничкото место Ѓуриште