Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Лага е дека во рибите во Дојранското езеро има паразити штетни по човековото здравје
-Општина Конче продолжува со соработката со збратимената општина од -ТурцијаСветиниколските волонтери активни во борбата против ковид-19