Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

-Градоначалникот на Општина Карбинци даде отчет за сработеното
-Нова донација за Општина Конче од збратимената турска општина
-Општина Свети Николе и здравствените установи презедоа повеќе активности за подобра организираност во борбата против коронавирусот
-Обезбедени се средства и за втората фаза за изградбата на канализационата мрежа во село Фурка, дојранско