Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

– Од продажба на земјиште за викенд куќи, Општина Дојран инкасира 18,4 милиони денари
– Домот на културата во Конче доби столици, донација од Турција
– Започна санацијата на „Саат кулата“ и конзервацијата на „Турската бања“ во Дојран
– Свети Николе доби две возила за собирање комунален отпад