Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

–    Започна со работа канцеларија за социјални работи во општина Конче
–    Македонска Каменица преку Јавна анкета избира локација за нова
општинска зграда
–    Ќе се мери квалитетот на воздухот во Свети Николе
–    Се рекунструира спортската сала на штипското средно училиште Коле
Нехтенин