Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

  • До крајот на годината се очекува да започне изградбата на брана на реката Отиња
  • Центарот на Дојран до крајот на годината со нов голем парк
  • Се финализира изградбата на улиците за пристап до аква паркот во Штип
  • Се изведуваат градежни работи во детската градинка Рахилка Гонева во Свети Николе