Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Земјоделци од Карбинци сакаат да наводнуваат но не и да плаќаат вода
– Доделени таблети на ученици од основното и средно образование во Штип
– Македонска Каменица ја објави одлуката за прогласување на Осоговските
Планини за заштитен предел
– Заштитна опрема за светиколските медицинари од Бугарија
– Дојран ги очекува посетителите за Илинден