– Македонска Каменица со низа зафати во училиштата и спортските објекти
– Детската градинка „Кокичиња“ во Карбинци подготвена да ги пречека дечињата
– По невремето во Свети Николе општината ги прима пријавите за отштета
– Изминатата недела се одвиваше првиот уписен рок за светиниколските средношколци
– Селото Габревци во општина Конче ќе добие нов бунар за вода за пиење