Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
– Музика во време на корона и во Македонска Каменица
– Грант од 700 илјади евра за три улици и локален пат во Свети Николе
– Села во општина Карбинци и општина Конче за прв пат ќе добијат
канализација
– По 40 години коцката на улица Коле Неделковски во Штип, е заменета со
асфалт