Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

– Општина Штип ќе добие 200 илјади евра во почетната фаза за изградба на брана на река Отиња
– Свети Николе ја доби првата фотоволтаична централа
– Македонска Каменица го чествува Миле Јаневски Џингар