Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
Штип со дополнителни мерки за превенција од Ковид-19.
И Општина Свети Николе ги следи мерките.
Започна постапката за изградба на противпожарни кули за рана детекција на пожари на територијата на Општина Македонска Каменица.
Рускиот амбасадор во посета на Свети Николе.