Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
Дваесет земјоделци од овчеполието добија државно земјиште на концесија.
Општина Карбинци објави постапка за изградба на три улици во село Таринци.
За година и пол се очекува штипјани да добијат затворен базен.
Во општина Конче се поставија две агрометеоролошки станици.
Прв мини саем на книга во Македонска Каменица.
Прогласени најдобрите спортисти на Радовиш за 2019 година.