Време е за новиот неделен бриф на Kанал 77, а во него:
Приказната за Свети Николе или како се напуштале скапи капитални проекти.
Во Штип почна со работа „Пајак-служба“.
Македонска Каменица го усвои буџетот за 2020 година.
Општина Кочани намени еден милион денари за субвенции за печки на пелети и инвертер-климатизери.
Со 500.000 евра општина Карбинци ќе гради локални патишта.