Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Интензивно се уредува центарот на Кочани.
Куманово ќе добие времено монтажно лизгалиште.
Радовишката спортска убавица предадена во општинско владение.
Општина Свети Николе го оддели системот за улично осветлување од системот на ЕВН.