Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:
Земјоделците од општина Карбинци добија ветување дека земјиштето од нивниот атар ќе биде изземено.
ЈП Камена Река започна со компостирање.
Градоначалникот на Радовиш со видео-обраќање даде отчет за сработеното.
Свети Николе активно учествува во борбата за родова еднаквост.
Четириесет и три семејства од Кочани од социјално ранливите категории ги
добија клучевите од новите станови.