Во новиот Неделен Бриф:
Домот на културата во Свети Николе одбележа 50 годишно постоење.
Општина Кочани решава децениски проблем во селото Тркање.
Усвоен предлог-планот за окрупнување на земјоделското земјиште во Конче.
Жителите на Карбинци ќе добијат решение на проблемот со водоснабдувањето.
Пакет вести од радовишка територија.