Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Почна постапката за избор на нов Совет на млади во Свети Николе.
Македонска Каменица по десетина години конечно добива интернист.
Избран е изведувач за дополнително мерење на квалитетот на амбиенталниот воздух во Кочани.
Се одржа изложбата „Кумановски ликовни уметници 2019“.
Градоначалниците на Конче и на Радовиш беа во работна посета на Република Турција.