Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Кумановско Черкези доби спортска сала.
Стотина проекти реализираа Општина Свети Николе и општинските институции во изминатите две години.
Интензивно се уредува индустриската зона во Карбинци.
Општина Македонска Каменица е прогласена за најдобра општина за создавање на добар амбиент за развој на проетприемништвото во Средна и Југоисточна Европа.