Во новото издание на Неделен Бриф ќе слушате:

-Во Куманово, завршен идејниот проект за Соколана
-Општина Свети Николе набави три нови комунални машини
-Се асфалтира реgионалниот патен правец Радовиш-Струмица, а жителите на каменичка Косевица добиваат нов пат.
-Возобновен ОФК Карбинци