Денови на комедијата неделава во Куманово, наша тема во денешното издание на неделниот бриф.

Што друго ќе слушате:
– Филмот „Оловна бригада“ каменичани ги потсети на средбите со Пајо, Дарко Дамевски и другите актери
-Со општински средства до енергетска ефикасност на ООУ „Даме Груев“ од Ерџелија
-Посета и ваучер од градоначалникот за радовишката градинка „Ацо Караманов“ по повод Неделата на детето
-Општина Виница за ЈКП „Солидарност“ обезбеди ново возило.