Во новиот Неделен Бриф:

Свети Николе доби Интернационална награда за креирање на амбиент и развој на претприемништвото.
Ловиште -Македонска Каменица се очекува да го преземе ЈП „Национални шуми“.
Општина Куманово ќе се поднови со шест нови возила.
Резиме на резултати од традиционалниот турнир во мал фудбал во општина Конче.
В понеделник почнува „Ин Виница веритас“.