Во новото издание на неделниот Бриф проследете ги содржините кои што ја одбележаа деновите во неделата што изминува

Кои се проблемите што ги имаат нашите иселеници кога сакаат да инвестираат во својот роден крај, се дебатираше во Македонска Каменица.
Радовиш неделава го чествуваше својот патрон,  Свети Сапасо Радовишки.
Куамново пулсира во ритамот на тамбурите.
Во Виница по тринаесети пат летен камп на Црвениот крст, а во општина Конче се подготвуваат за турнир во мал фудбал.
Следете не , ова се само дел од содржините во денешниот Неделен Бриф.