Во новиот Неделен Бриф на Канал 77:

Радовишка Ораовица две седмици живееше со фудбалот.

Во Македонска Каменица се анализираа придобивки од спроведувањето на проектот за регионално управување со отпад во Источниот и Североисточниот плански регион.

Земјоделците од светиниколскиот регион се првите кои ги добија картичките за зелена нафта.

Делегација од општина Куманово во посета на Бијељина.

Иселниците од каменичкиот крај и нивните потреби и оваа година во фокусот на средбата во Еленец.

Се разубавува игралиштето во рамки на ООУ ,,Гоце Делчев“ во општина Конче.

Отворена Ликовната Колонија „Куманово” 2019.