Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Во Радовиш, потпишан договор за реализација на проект со Сандански.

Градоначалникот на Општина Карбинци се сретна со бизнис секторот и ги слушна нивните потреби.

Општина Конче: Населбата на езерото Мантово ќе добие три улици и атмосферска канализација.

Распишан тендер за асфалтирање на локалниот пат до маало Бошнаци, Врбаци и Пашите во село Косевица, во општина Македонска Каменица.

Над 93 милиони денари собрала општина Куманово по основ на даноци за 2019.

Осветен храмот “Св.Тројца“ во виничко Трсино.