Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Отворена првата сервисна служба за лицата со интелектуални пречки во Виница.
Се реконструираше улицата „Вера Јоциќ“ во централносто градско подрачје на Македонска Каменица.
А основното општинско училиште „Св. Кирил и Методиј“ во Македонска Каменица, е фокусирано на обнова и санација на системот за затоплување во училишната зграда.
ФК ,,Серта,, и општина Конче организираат турнир во мал фудбал.
Се финализира реконструкцијатата на фонтаната во Свети Николе.
Плус доза новитети од кумановска територија…