Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Општина Македонска Каменица обезбеди финансиски средства во износ од 12 милиони денари за изградба на локални асфалтни патишта.
Пет улици во селото Аргулица, општина Карбинци добија асфалт.
Презентирано џиновско велигденско јајце во Свети Николе.
Заедно сме побезбедни – порака која мотоциклистите ја испратија од Куманово.
Англиска донација во противпожарно возило и опрема за Свети Николе.