Во Неделниот Бриф за 12.01.2019 слушајте:
-Фудбалска Македонска Каменица прослави половина век од ФК Каменица Саса
-Пробиени завеаните патиштата до плачковичките села
-Во Куманово одбележани 75 години од битката во Пелинце
-Донирани шест телевизори за виничката детска градинка „Гоце Делчев“
Ова се дел од содржините Неделниот Бриф а ја одележаа неделата што измина.