– Во новиот Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77:

Поскапува такси превозот во Куманово, цената на лиценцата останува иста.
Македонска Каменица дава отчет од едногодишното работење на градоначалничката Соња Стаменкова.
Свети Николе ќе го одбележи својот патрон празник.
Од рудникот Боров дол, општина Конче годишно ќе добива по 300.000 евра.
Долгот на Ј.П Плачковица се намалува.