Добредојдовте во уште еден Неделен Бриф на Радио Мрежа Канал 77. Накусо, листата со актуелни сoдржини изгледа вака:

Куманово мисли на зимското одржување на улиците.

Се пошумува крајбрежјето на река Брегалница во близина на штипското село Пенуш.

Се зголемува интересот за пчеларството во Македонска Каменица и регионот.

Во Свети Николе се одбележаа 50 години плодна работа со мандолински оркестри на педагогот Кирил Трајковски.